Seznam recenzí na povídku


Roman Rouš: Obycejna prace

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: Sorry, ale na mne tato povidka udelala akorat dojem mlhy, ze ktere se snazne klube sdelovana myslenka. Jinak je to napsano celkem s hladkym proudenim k zaveru, i kdyz nekdy pinky pinky pres kaminky kotululu tralala. Obcasne slohove nedotazenosti(mam na mysli neduslednosti v pouzivani gramatickych casu) lze lehce odstranit.
Hodnocení: 4
Dne: 15.10.1999, 14:51


Recenzent: Mozol
e-mail: janca@uvss.fme.vutbr.cz
Názor: Zajímavá teorie.
Hodnocení: 7
Dne: 22.1.1998, 16:07


Recenzent: D.G.
e-mail:
Názor: Tak už je to ve vzduchu, Velký Předěl vrhá svůj stín. Matky hledej ve Faustovi, biochemické roboty z talířů ve svých vzpomínkách...
Hodnocení: 7
Dne: 24.1.1998, 13:57


Recenzent: San
e-mail: mrskos@ooz.zeus.cz
Názor: Vzkaz pro Romana R.: Chci si s tebou povykládat trochu o "obyčejné práci". Vidím pár zajímavých spojení, která by ti mohla pomoci pochopit, kam ses napojil. Taky bych ti možná nabídl popřemýšlet o kondenzátu (pokud by to bylo rychle) pro Revue HORUS. Pošli mi e-mail na mého přítele: mrskos@ooz.zeus.cz Jinak Johannes von D.G. ti ukazuje cestu správně. Je z mé líhně. Ave. 11
Hodnocení: 6
Dne: 26.1.1998, 14:00


Recenzent: jXb
e-mail: brossman@zebra.sh.cvut.cz
Názor: Takhle: uplne jsem to nepochopil, ale stejne si myslim, ze je to super. Opravdu dobre napsane, filozoficke uvahy jsou dobre udelane (nejsou to obvykle povidkove zvasty).
Hodnocení: 7
Dne: 4.2.1998, 16:37



** Amber Stories ver. 1.1 **