Seznam recenzí na povídku


Karel Altman: Vlci

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Darcon
e-mail: Darcon.jarous@post.cz
Názor: Popis bitvy bez nápadu, krev bez chutě, smrt bez chladu, fantasy s vlky. Opravdu nic moc. Proč? Kdo? Fráze, kecy, a to je tak vąechno. ®ádný nápad ani vtip. Howg.
Hodnocení: 1
Dne: 5.5.1999, 7:38


Recenzent: Atapunka
e-mail: pol2@post.sk
Názor: Je to pisane, ako pribech vojaka čo prežil. Je to aj dobre spracované, v podstate autenticky. Problem vydim v tom ze to prežil muž z kralovej gardy ktorý dokonca utiekol z boja. V kralovskych družinach určite neboli ludia čo by utekali pred istou smrtou, i po zabyti krala dokonca v severskych armadach. Prave pre toto je to zla poviedka. Altman si mal radšej vybrať obyčajneho vojaka ktory vydel krala len raz v živote, nie v boji kde zomrel.
Hodnocení: 5
Dne: 28.6.1999, 13:57


Recenzent: Zenac
e-mail: elrond@altavista.net
Názor: Jedna z povídek o tom, jak někdo s někým bojuje a prohraje, pojatá jako vzpomínky přeživšího. Celkem standartní popis boje, s absencí jakéhokoliv nápadu - možná s výjimkou těl mrtvých, nabodávaných na kopí. Ale že jen to by byla příčina vítězství barbarských hord nad nejlepší armádou civilizovaného světa? Proč vlastně tak snadno barbaři vítězí? Připadlo by mi přece jen trošku stravitelnější, kdyby autor věnoval této otázce trochu víc pozornosti. Jinak je to pouhé popisné líčení bitvy, které asi je těžko zaujme.
Hodnocení: 3
Dne: 15.5.1998, 13:24


Recenzent: Onore d. B.
e-mail: prouzek@tix.bf.jcu.cz
Názor: Není mi až tak zcela jasné, co má tento nudný popis jakéhosi masakru společného s fantasy, či dokonce sci-fi. Stejně tak bychom mohli dosadit Vikingové vs. zbytek světa, křižáci vs. mohamedáni nebo Římané vs. Asterix. Navíc povídka postrádá jakýkoli trochu inteligentnější nápad, nebo alespoň moment překvapení.
Hodnocení: 2
Dne: 15.5.1998, 13:40


Recenzent: Milda
e-mail: acahluc@ova.comp.cz
Názor: Bohužel, spíše jde o slohové cvičení na téma Válka v pravěku.
Hodnocení: 2
Dne: 15.5.1998, 16:22


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: Ahoj. Tak nam barbari prevalcovali ... jak,proc ? ... armadu nejakeho krale. Ten napad s napichovanim mrtvych na kopi nepritele je originalni a ... to je asi vsechno :-) Nejak my unikl smysl cele povidky.
Hodnocení: 4
Dne: 19.5.1998, 20:59


Recenzent: Milhaus
e-mail: vnoucek@students.zcu.cz
Názor: Jo to je klasika, krve po kolena ,vlci, smrt,atd... Hrdina jak je znamo asi umrel na nachlazeni a naslednou rimu. Co ja vim tak po bojisti se pote vetsinou prochazeji oddily ktere ranene dorazeji. Jinak kdyz te nedostanou vlci dostane te zima. Ahoj Milhaus
Hodnocení: 8
Dne: 16.6.1998, 10:36


Recenzent: viktor
e-mail:
Názor: Banalita nadupaná frázemi, nedává to smysl, psáno, aby se psalo.
Hodnocení: 1
Dne: 6.7.1998, 1:06


Recenzent: Kwart
e-mail: Kwart@milada.troja.mff.cuni.cz
Názor: Myslím, že kdyby autor napsal povídku o tom, jak leží v posteli a vzpomíná na včerejší výbornou večeři, tak by to vyšlo asi tak nastejno.
Hodnocení: 2
Dne: 8.7.1998, 21:33


Recenzent: peki
e-mail: peki@bigfoot.com
Názor: Číta sa to dobre, ale poviedka potrebuje nejaký vtip, pointu. Toto by mohla byť dobrá kapitola dobrého románu...
Hodnocení: 6
Dne: 5.11.1998, 13:11



** Amber Stories ver. 1.1 **