Seznam recenzí na povídku


Jaroslav Šebek: Zpráva

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Onore d. B.
e-mail: prouzek@tix.bf.jcu.cz
Názor: No, to spíše vypadá na takovou ekologicko-antirasistickou agitku, za kterou by se nemuseli stydět ani přední odborníci Ústředního výboru.
Hodnocení: -1 (neuvedeno)
Dne: 7.8.1998, 8:05


Recenzent: Jovo
e-mail: xhovor00@stud.fee.vutbr.cz
Názor: ... toz jdem na to. Zapnout haťapátory ... "Haťapátory zapnuty.." :-) Mimozemstani se chovaji jako lidi a pritom mysli jako uvedomeli ekologicti aktiviste. Chlastaji (ti momozemstane). Pri nadprostorove technice si (chudaci) nevsimnou pozemskeho satelitu, ktery to do nich zapali na obezne draze, ... mam pokracovat ? Tak trochu mi to pripomina 'Den Nezavislosti' a to bylo Becko jako remen, i kdyz s paradni vypravou :-) Ale zpet k povidce ... Lide se chovaji normalne, ale jakmile mimozemstani udelaji 'kuk na tatu', tradaaaa, vsichni si padnou do naruce a auta prestanou jezdit na naftu (na okraj : v Brazilii maji u pump krome stojanu s benzinem casto i stojan s 'Alcohol'. Kdy se u nas zacne jezdit na slivovici netusim :-) Elektrina se ziskava z vetru, uuuuaaaa ... Povidka podle me moc dlouha (+-22KB) a vubec se mi nelibila :-( Pochvalit lze snad jen jazykove a typograficke zpracovani. Jiri.Hovorka@post.cz PS: Krev zalozenou na prenosu kysliku medi maji na nasi planete jen sneci a slimaci (a mozna par dalsich zivocichu, o kterych nevim). Jejich krev neni zelena, nybrz MODRA (teda kdyz ji nechate chvili na vzduchu) ! Holt slizouni jsou jedini pravi aristokrate na nasi planete :-)
Hodnocení: 1
Dne: 7.8.1998, 12:06


Recenzent: Muskva
e-mail: pkrasny@aol.com
Názor: Sracky
Hodnocení: 0
Dne: 28.8.1998, 19:36



** Amber Stories ver. 1.1 **