Seznam recenzí na povídku


Milan Cileček: Blue Girl

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Milhaus
e-mail: vnoucek@students.zcu.cz
Názor: Ach jo TEN KONEC....Na chvíli se odmlčel, podíval se z okna a pak otevřel šuplík. Chris stékali po tváři slzy. Postavil se. Výstřel. Will se posadil, položil pistoli zpátky do šuplíku a založil si hlavu do dlaní. Bylo jí škoda, děvky. “Tak to do prdele snad uklidíte, hovada! Za co vás plat im!" .........................to by snad bylo lepší dotlačit z vedlejšího pokoje kanon a střílet??????????? jinak se to četlo celkem dobře. BYE Milhaus
Hodnocení: 6
Dne: 3.11.1999, 17:35


Recenzent: fidel
e-mail: J.Buryan@sh.cvut.cz
Názor: Pripada mi to, jako dosazuvacka do nejake sablony. Vymenit Uzi za mec a auto za kone, mame historickou povidku.... Napad nulovy. Jenom ocenuji, ze to neskoncilo jak americky film :-))) (Ikdyz ten konec je stejne logicky, jako kdyby na ubohou divcinu nechali spadnout kulecnikovy stul....)
Hodnocení: 2
Dne: 4.11.1999, 14:54


Recenzent: Zenac
e-mail: elrond@altavista.net
Názor: Ježíšmarjá....
Hodnocení: 1
Dne: 10.11.1999, 9:55


Recenzent: Vojtas
e-mail: musilv2@feld.cvut.cz
Názor: Povídka je vcelku ucházející, sice žádný překvápko, ale ten non happy end se mi líbí, konečně nějaká změna. Jenom bych autorovi doporučil, aby si dával větší pozor na pravopis. Je to docela hrůza. Vzhledem k pravopisu bych hodnocení o něco zmenšil.
Hodnocení: 5
Dne: 12.12.1999, 10:41



** Amber Stories ver. 1.1 **