Seznam recenzí na povídku


Vladimír Šlechta: Legendární zbraň

Zde je seznam recenzí na tuto povídku tak, jak přicházely od jednotlivých nicků. Kliknutím na nicka získáš přehled o jeho recenzích..
Recenzent: Cim
e-mail: jdor5083@barbora.ms.mff.cuni.cz
Názor: Dospeli jsou opravdu velmi zvlastni." Tohle rekl Maly Princ a ja myslim, ze legendarni zbran urcite pomuze krali zvitezit.
Hodnocení: 6
Dne: 11.1.1996, 0:00


Recenzent: Oldman
e-mail: stepina.mirek@opf.slu.cz
Názor: Nevím jak vy, ale já si v krátké povídce cením především vtip a hlavně vtipnou pointu na závěr. Tato povídka má obě tyto vlastnosti.
Hodnocení: 7
Dne: 17.1.1996, 0:00


Recenzent: carcass
e-mail: cieluch@risc.upol.cz.
Názor: Povidka je typickym prikladem ceske kratke povidky, ani dobra, ani moc spatna. Kratka pov. musi koncovou pointou prebit rozdil mezi ni a povidkou, ci romanem. Zda se mi, ze to mnoho autoru neprilis zvlada. A propos prilis bych nesazel nato, ze kral vyhraj
Hodnocení: 4
Dne: 26.1.1996, 0:00


Recenzent: Luboš
e-mail: mediakladno@atlas.cz
Názor: Tato povídka obsahuje cosi, co jinde často chybí: Nějaký vnitřní náboj, či co. Líbí se mi povídky, spojující prvky fantasy a sci-fi, a zde se navíc projevuje silně humorný podtón, který podle mě patří k podstatě české sci-fi (alespoň sci-fi určitého druhu).
Hodnocení: 6
Dne: 16.12.1998, 3:07


Recenzent: Darcon
e-mail: Darcon.jarous@post.cz
Názor: Chytrá pointa, ale nemá to moc akci. Ale co čekat od vtipu...
Hodnocení: 5
Dne: 25.5.1999, 13:54


Recenzent: evinek
e-mail: evin@ibp.cz
Názor: Ha, Ha, Ha, Hi, Hi, Hi, He, He, He. No nic moc.Ani mi to nepripadlo tak humorne, nebot po precteni nastoupili rozpaky. Mozna, kdyby byla pri cteni na me strane jina nalada...Myslim, ze je to mirne receno nedotazene. Ani ta mrnava pointa na dobrou, byt kratkou povidku zkratka nestacila. Sorry...
Hodnocení: 3
Dne: 7.7.1999, 17:01



** Amber Stories ver. 1.1 **